Restauracja z dziczyzną w Rudach koło Raciborza
Tradycja Restauracji Pod Kasztanami sięga drugiej połowy lat 50-tych XX wieku.
Po przebudowach i modernizacjach restauracja obecnie dysponuje czterema salami konsumpcyjnymi:
- Sala Bankietowa oferująca 220 miejsc konsumpcyjnych
- Sala Kominkowa – 65 miejsc konsumpcyjnych
- Sala Lustrzana – 35 miejsc konsumpcyjnych
- Sala Myśliwska – 30 miejsc konsumpcyjnych
W sezonie wiosenno-letnim uruchamiany jest dodatkowo ogródek piwny dla 120 osób.

Zdrowe i smaczne dania z dziczyzny
Jesteśmy jedną z nielicznych restauracji, która posiada w ofercie pełny asortyment zwierzyny łownej pozyskiwanej w polskich lasach.
Dostawcą mięs z których przygotowujemy dla Państwa dania w naszej restauracji jest nowoczesny zakład rozbioru i przetwórstwa dziczyzny firma „Las Huberta”, posiadający wszelkie wymagane prawem krajowym i UE certyfikaty i stały nadzór weterynaryjny, a co za tym idzie gwarantujący najwyższą jakość i bezpieczeństwo surowca.
Mięsa dostarczane nam przez firmę „Las Huberta”, pochodzą wyłącznie od zwierząt dziko żyjących w polskich lasach, co gwarantuje najwyższe walory smakowe i zdrowotne przyrządzanym z nich potrawom.
Oprócz dziczyzny Restauracja Pod Kasztanami oferuje dania kuchni polskiej na bazie mięsa wieprzowego, wołowego , drobiu oraz ryb.